Ringsted: Intensivt en-dags kursus i Go, for dobbelt-kyu spillere

Ringsted Go Klub afholder et en-dags kursus med fokus på spillere fra 20-10 kyu. 

Invitationen er som følger:

 

Kære Go spillere

Vi inviterer hermed alle dobbelt-kyu spillere (20-10 kyu) i de danske go klubber til et intensivt en-dags kursus i Go med formålet at få styrket deres spil.

Lørdag 15. maj 2021 kl. 14:30-18 i Ringsted.

Vi kan annoncere stedet/lokalet, når vi kender coronarestriktionerne gældende for den dag, men det bliver i gå afstand fra stationen.

Underviseren bliver vinderen af DM 2020, Mathis Isaksen, 4. dan.

Der vil blive direkte undervisning, hvor alle bliver involveret og udfordret. Mathis skriver, at det bliver lærerigt og sjovt.

Vi vil blive meget glade, hvis i vil dele invitationen med andre dobbelt-kyu spillere og høre om de er interesseret så hurtigt som muligt. 

Ringsted Go Klub forventer selv, at deltage i kurset med omkring 5 medlemmer. Men jo flere vi er, jo mere erfaringsudveksling og læring kan vi få.

Deadline for tilmelding er torsdag den 13. maj, da vi skal have mulighed for at aflyse fredag, hvis der skulle opstå problemer.

Du kan tilmeldes ved at skrive email med navn, email og mobilnummer til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Du er velkommen til at oplyse andet info, så vi ved lidt om dig.

De gældende coronaregler skal opfyldes, hvilket inkluderer gyldigt coronapas.

Forplejning er på egen regning. Hvis det skulle vise sig, at kurset kommer til at foregå i et lokale, som koster penge, så kan der være tale om en lille udgift til hver. Men det kommer næppe over 50-100 kr.

 

Hvis du har spørgsmål til kurset, så er du velkommen til at henvende dig til Henrik på mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller telefonisk på 23888727.